Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه برخی همکاران نیمه اول سال ۹۸ بازنشسته شدند و موافقیم این‌ها را نیز از مزایای رتبه بندی برخوردار کنیم، گفت: به هیئت مربوطه ماموریت دادم با حداکثر مساعدت تلاش کنند همکاران بازنشسته شده درسال جاری از رتبه بندی استفاده کنندکه هنوز قطعی نشده، ولی ما تلاش می‌کنیم از آن بهره‌مند شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، محسن حاجی میرزایی در حاشیه مراسم نواختن زنگ انقلاب درباره رتبه بندی فرهنگیان توضیحاتی ارائه کرد و گفت: وعده داده بودیم از اول مهر رتبه بندی را اجرا کنیم که انجام شد و معوقات سه ماه قبل را نیز پرداخت کردیم.

وی افزود: رتبه‌های دو تا پنج تطبیق و احکام آن‌ها اصلاح شد، ولی آن‌ها که باید در رتبه اول قرار می‌گرفتند باید در آزمونی شرکت می‌کردند که هفته قبل برگزار شد و همین ماه امتیازات آن‌ها نیز را محاسبه و شروع به پرداخت خواهیم کرد.

وی با اشاره به مشکلات رتبه بندی گفت: رتبه بندی برای بیش از ۷۰۰ هزار نفر اجرا شد، اما چندمشکل داشت. کسانی که در یک رتبه‌ای توقف کرده بودند، اگر در منطقه روستایی و محروم خدمت می‌کردند این دوره توقف کوتاه می‌شد که آن را اعمال کردیم.

حاجی میرزایی افزود: همچنین کسانی بودند که در مهرماه و روز‌های بعد از آن ارتقاء می‌یافتند و وقتی طرح را اجرا کردیم در رتبه قبلی بودند، که ما آن را اعمال و از امتیاز رتبه بعدی استفاده کردند.

وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه معلمانی داریم که در بخش‌های دانشگاه فرهنگیان و برخی مراکز خدمت مامور هستند که دایره شمول را برای این‌ها هم توسعه دادیم.

وی درباره نیرو‌های آموزشی شاغل در مشاغل اداری گفت: این افراد باید انتخاب کنند. با برگشت به بخش آموزشی از مزایای رتبه بندی استفاده می‌کنند و فرصت تا مهر سال آینده است. نیرو‌هایی که بخواهند اداری بمانند از مزایای اداری استفاده می‌کنند و مزایای خاص خودشان را دارند و باید از آن استفاده کنند. آمار متقاضیان را از استان‌ها خواسته ایم که اعلام کنند و متناسب با رقم‌های اعلامی تصمیمات لازم را اتخاذ می‌کنیم.


حاجی میرزایی با بیان اینکه برخی همکاران نیمه اول سال ۹۸ بازنشسته شدند، موافقیم این‌ها را نیز از مزایای رتبه بندی برخوردار کنیم اظهار کرد: به هیئت مربوطه ماموریت دادم با حداکثر مساعدت تلاش کنند همکاران بازنشسته شده درسال جای از رتبه بندی استفاده کنندکه هنوز قطعی نشده، ولی ما تلاش می‌کنیم از آن بهره‌مند شوند.

حاجی میرزایی با بیان اینکه اعتبار رتبه بندی برای شش ماه دوم امسال ۲۰۰۰ میلیارد تومان بود گفت: برای سال آینده ۴۰۰۰ میلیارد تومان بودجه برای کل سال باید تخصیص یابد. از این پس، ارتقای رتبه همکاران مستلزم شرکت در آزمون‌های صلاحیت حرفه‌ای و کسب امتیازات لازم است.

وی درباره معوقات فرهنگیان نیز افزود: تمام همکاران رسمی و پیمانی حقوق خود را به موقع دریافت می‌کنند. ۳۵۰۰ میلیارد تومان در هرماه بابت حقوق می‌پردازیم. تعدادی از معلمان ما هستند که بخشی از اوقات فراغت خود را حق التدریس به کلاس می‌روند که معوقات آن باقی مانده، ولی همه تلاش ما این است که بدون بدهی به سال بعد منتقل شویم.

وی درباره کسر ۴۵ درصدی حقوق دانشجومعلمان گفت: کسر این میزان منطقی نیست، گروهی را مأمور کردم ارزیابی دقیقی دراین باره به عمل آوردند.

به گفته حاجی میرزایی، حدود ۲۰ هزار کلاس را در مهر ۹۸ افتتاح کردیم و پیش بینی شده ۱۰ هزار مدرسه در بهمن افتتاح شود. وعده کرده بودیم مدارس خشت و گلی را جمع کنیم، تعداد محدودی در سیستان و بلوچستان باقی مانده بود که سیل کار را تأخیر انداخت و امید است بهمن ماه جشن حذف مدارس خشت و گلی را برگزار کنیم.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: رتبه بندی معلمان معلمان بازنشسته رتبه بندی فرهنگیان حقوق معلمان مزایای رتبه بندی رتبه بندی استفاده بازنشسته شده استفاده کنند حاجی میرزایی سال ۹۸

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۷۳۱۷۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش حضور دانشگاه‌های ایران در رتبه بندی آسیایی تایمز ۲۰۲۴


به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، سیداحمد فاضل‌زاده رئیس مؤسسه ISC گفت: پایگاه رتبه بندی تایمز یکی از نظام‌های رتبه‌بندی معتبر در سطح بین المللی است که در سال ۲۰۱۳ میلادی برای اولین بار رتبه بندی دانشگاه‌های آسیایی را در کنار رتبه بندی‌های بین المللی خود انجام داد.

وی افزود: در گزارش اخیر رتبه بندی دانشگاه ­های آسیایی سال ۲۰۲۴ از ایران تعداد ۷۳ دانشگاه حضور داشته اند که ۴ دانشگاه کشور در میان ۱۰۰ دانشگاه برتر آسیا قرار گرفته اند. رتبه بندی آسیایی تایمز در سال ۲۰۲۴، تعداد ۷۳۹ دانشگاه را از ۳۱ کشور در بردارد. همانند سال‌های گذشته، کشور ژاپن با ۱۱۹ دانشگاه بیشترین تعداد دانشگاه را در این رتبه بندی دارد و هند با ۹۱ موسسه در رتبه بعدی قرار دارد. رتبه‌های اول تا دهم در جدول ۱ قابل مشاهده است.

 

رئیس موسسه ISC گفت: سهم ایران از نظر تعداد دانشگاه‌های رتبه بندی تایمز آسیایی ۲۰۲۴، ۷۳ دانشگاه است که در حدود ۱۰ درصد دانشگاه‌های این رتبه بندی را شامل می‌شود که در جدول ۲ قابل مشاهده است.

جدول ۲: تعداد دانشگاه‌های ایران در رتبه بندی تایمز آسیا در سال‌های مختلف

 

فاضل زاده افزود: در رتبه بندی آسیایی تایمز ۲۰۲۴، تعداد ۷۳ دانشگاه از ایران حضور دارند. دانشگاه‌های صنعتی شریف، صنعتی امیرکبیر، علم و صنعت ایران، تهران و صنعتی شیراز به ترتیب رتبه اول تا پنجم ایران را کسب کردند. نتایج دانشگاه‌های ایران در جدول ۳ قابل مشاهده است.

جدول ۳: جایگاه دانشگاه‌های ایران در رتبه بندی تایمز کشور‌های آسیایی سال ۲۰۲۴

 

عملکرد دانشگاه‌های کشور‌های اسلامی قاره آسیا در رتبه بندی آسیایی تایمز ۲۰۲۴

رئیس موسسه ISC گفت: از میان کشور‌های اسلامی قاره آسیا، در مجموع ۳۰۶ دانشگاه از ۱۷ کشور اسلامی در رتبه بندی ۲۰۲۴ حضور دارند این در حالی است که در رتبه بندی ۲۰۲۳ این تعداد ۲۵۳ دانشگاه بوده است. از لحاظ تعداد حضور دانشگاه، کشور ترکیه و ایران به ترتیب با ۷۵ و ۷۳ دانشگاه، بیشترین حضور را داشته اند.

 

دانشگاه‌های کشور‌های اسلامی با رتبه ۱۰۰ و کمتر، در رتبه بندی آسیایی تایمز ۲۰۲۴ در جدول ۴ قابل مشاهده است.

جدول ۴: دانشگاه‌های برتر کشور‌های اسلامی در رتبه بندی آسیایی تایمز ۲۰۲۴

 

 روش شناسی رتبه بندی آسیایی تایمز ۲۰۲۴

فاضل زاده گفت: روش شناسی رتبه بندی آسیایی تایمز ۲۰۲۴ مانند رتبه بندی جهانی تایمز، به طور قابل توجهی تغییر کرده است. تعداد شاخص‌های مورد استفاده از ۱۳ به ۱۸ شاخص رسیده است با این حال مانند روش­شناسی پیشین، شاخص­های عملکردی در ۵ معیار کلی قرار دارند: آموزش، پژوهش، کیفیت پژوهش، چشم انداز بین المللی و صنعت. جدول ۵ شاخص‌های مورد استفاده در هر معیار را نشان می­ دهد.

وی افزود: روش شناسی این رتبه بندی همانند روش شناسی رتبه بندی جهانی تایمز است با این تفاوت که در رتبه بندی دانشگاه‌های آسیایی این شاخص‌ها جهت رتبه بندی دانشگاه‌های آسیایی مجددا تنظیم و وزن دهی می‌شوند.

جدول ۵. معیار‌ها و شاخص ­های رتبه بندی آسیایی تایمز ۲۰۲۴

دیگر خبرها

  • تجليل از معلمان بازنشسته و نمونه آموزش و پرورش کيش
  • افزایش حضور دانشگاه‌های ایران در رتبه بندی آسیایی تایمز ۲۰۲۴
  • ۶۰ هزار میلیارد تومان برای قانون رتبه‌بندی معلمان هزینه شد
  • ۵۷۰ هزار معلم به نظام رتبه بندی اعتراض کردند
  • دانشگاه اراک در میان برترین‌های آسیا قرار گرفت
  • دانشگاه تبریز در رتبه‌بندی آسیایی تایمز در جایگاه ۱۲۱ دانشگاه‌های آسیا قرار گرفت
  • سبقت تاریخی فوتبال ایتالیا از اسپانیا
  • رتبه نهم، پرمشتری‌ترین جایگاه جدول لیگ
  • تقدیر خبرگزاری تسنیم از ۳۰ معلم بازنشسته زنجان + فیلم
  • قبول شدگان ماده ۲۸ پس از قبولی در آزمون استخدامی آموزش و پرورش باید چه کنند؟